Dandiedinmontinterrierit

- DDT ry

 

Yhdistyksen kevätkokous 24.3.2018 Lahti

Paikka: Lahden KV-koiranäyttely.

Aika: Noin klo 12

Käsiteltävät asiat: Sääntömääräiset asiat (vuoden 2017 toiminta- ja tilikertomukset), yhdistyksen sääntömuutos, jalostuksen tavoiteohjelma eli JTO.

Yhdistys maksaa näyttelyn pääsymaksun kokouk-seen osallistuville jäsenille, jotka eivät pääse näyttelypaikalle näyttelyyn ilmoitetun koiran mukana, kehätoimitsijakortilla tms. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Sääntömuutosesitys:

Edellisen sääntömuutoksen yhteydessä sääntöihin jäi joitakin sanamuotoja edellisistä säännöistä, ja nämä ovat aiheuttaneet epäselvyyksiä.  Seuraavassa on muutettavat kohdat, muutettu kohta esitetty tällä värillä:

9 § ... Yhdistyksen jäsen katsotaan eronneeksi kolmen (nyt: kuuden) kuukauden kuluttua erääntyneen jäsenmaksun laiminlyönnistä.

14 § ...Tilinpäätös tarvittavine asiakirjoineen ja hallituksen vuosikertomus on annettava toiminnantarkastajalle (nyt: toiminnantarkastajille) viimeistään kuukautta ennen kevätkokousta. Toiminnantarkastajan (nyt: toiminnantarkastajien) tulee antaa kirjallinen lausuntonsa hallitukselle viimeistään kahta viikkoa ennen kevätkokousta.

16 § Yhdistyksen kevätkokouksessa... Esitetään tilinpäätös ja toiminnantarkastajan (nyt: toiminnantarkastajien) lausunto.

- perusteena § 9 ja 14 muutoksiin se, että sääntöjen mukaan yhdistyksellä on YKSI varsinainen toiminnantarkastaja ja hänellä varamies (§17)

Jalostuksen tavoiteohjelma:

JTO-luonnos löytyy pdf-muodossa täältä.

 

 

!© Dandiedinmontinterrierit

- DDT ry