Dandiedinmontinterrierit

- DDT ry

 

TOIMINTA

 

Olemme pieni mutta varsin aktiivinen yhdistys. Joka kesä järjestämme suuren suosion saaneet dandie-päivät, joille ottaa osaa yli kolmannes jäsenistöstämme. Kokoonnumme viikonlopuksi jonnekin päin Suomea tapaamaan muita dandien omistajia, sekä harrastamaan koiriemma kanssa ja oppimaan uutta rodun tiimoilta.

Vuoden Dandie

Näyttelyissä käyville koirille järjestämme Vuoden Dandie-kilpailun. Siihen ottavat osaa kaikki näyttelyissä käyneet suomalaiset dandiet ja parhaat pisteet keränneelle koiralle myönnetään "Vuoden Dandie"-arvo, lisäksi valitaan paras pentu sekä paras veteraani.

Kiertopalkinnot

Kerholla on myös kiertopalkintoja, jotka jaetaan etukäteen sovituissa näyttelyissä rotunsa parhaalle koiralle.

Dandiepäivät

Yhdistyksen päätapahtuma on vuosittain järjestettävät Dandiepäivät. Nämä ovat yhdistyksen kesäpäivät, jotka viime vuosina ovat kestäneet torstai-illasta sunnuntaihin ja keränneet paikalle osallistujia

Tavoitteena on tarjota dandien omistajille jotain hauskaa ja hyödyllistä oman rotumme tiimoilta -ohjelmassa on ollut mm. trimmausopastusta, silmä- ja polvitarkastuksia, eläinlääkärin luento, koiran kotihierontaa, tietoa kasvattajille, erikoistuomarimme vierailu, agilityn alkeita, näyttelyharjoituksia ja verijälkiharjoituksia.

Lisäksi ohjelmassa on epävirallinen näyttely, Club Show, jossa tuomarina

Ennen kaikkea kuitenkin päivien tarkoituksena on tuoda rodun harrastajia yhteen, antaa mahdollisuus mukavaan yhdessäoloon ja mielipiteiden vaihtoon.

Neljä sukupolvea dandejä Dandiepäivillä 2013

kuva: Reijo Karlsson

Dandiepäiviltä 2014

kuvat: Eija Makkonen

 

!© Dandiedinmontinterrierit

- DDT ry