Dandiedinmontinterrierit

- DDT ry

 

JÄSENEKSI?

Halutessasi liittyä Dandiedinmontinterrierit-DDT ry:n jäseneksi ota yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin:

Marian Moisander, p. 040-730 1530, jasen@ddtry.org

Jäsenmaksu vuodelle 2020:

  • Vuosijäsen 25 euroa
  • Perhejäsen 10 euroa

Maksu tilille FI30 5710 8320 0520 15 (BIC OKOYFIHH), viitenro 1122

Jäsenmaksu sisältää yhdistyksen jäsenlehden, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa, sekä Suomen Terrierijärjestön lehden "Terrilife".

DDT-kerhon lahjajäsenyys uudelle pennun ostajalle

Kasvattaja voi lahjoittaa kerhon ensimmäisen vuoden jäsenyyden uudelle dandien omistajalle ilmaiseksi ilmoittamalla uuden jäsenen yhteystiedot jäsensihteerille!

TOIMINTAA

 

Olemme pieni mutta varsin aktiivinen yhdistys. Joka kesä järjestämme suuren suosion saaneet dandie-päivät, joille ottaa osaa yli kolmannes jäsenistöstämme. Kokoonnumme viikonlopuksi jonnekin päin Suomea tapaamaan muita dandien omistajia, sekä harrastamaan koiriemma kanssa ja oppimaan uutta rodun tiimoilta.

Vuoden Dandie

Kaikki näyttelyissä käyneet suomalaiset dandiet ovat mukana Vuoden Dandie -rankingissa, joka perustuu kotimaan virallisten näyttelyiden tuloksiin. Parhaat pisteet keränneelle koiralle myönnetään "Vuoden Dandie"-arvo, lisäksi kirjataan aina muistiin vastakkaisen sukupuolen paras, paras pentu sekä paras veteraani.

Dandiepäivät

Yhdistyksen päätapahtuma on vuosittain järjestettävät Dandiepäivät. Nämä ovat yhdistyksen kesäpäivät, jotka viime vuosina ovat kestäneet torstai-illasta sunnuntaihin ja keränneet paikalle osallistujia

Tavoitteena on tarjota dandien omistajille jotain hauskaa ja hyödyllistä oman rotumme tiimoilta -ohjelmassa on ollut mm. trimmausopastusta, silmä- ja polvitarkastuksia, eläinlääkärin luento, koiran kotihierontaa, tietoa kasvattajille, erikoistuomarimme vierailu, agilityn alkeita, näyttelyharjoituksia ja verijälkiharjoituksia.

Lisäksi ohjelmassa on epävirallinen näyttely, Club Show, jossa tuomarina

Ennen kaikkea kuitenkin päivien tarkoituksena on tuoda rodun harrastajia yhteen, antaa mahdollisuus mukavaan yhdessäoloon ja mielipiteiden vaihtoon.

Neljä sukupolvea dandejä Dandiepäivillä 2013

kuva: Reijo Karlsson

Dandiepäiviltä 2014

kuvat: Eija Makkonen

 

!© Dandiedinmontinterrierit

- DDT ry